A- A A+
Persoon Persoon

       OuderenVerhuiszorg doet meer                                 voor u dan u denkt

 plattegrondenVerhuizingen lijken wellicht op elkaar, toch is er geen een gelijk. Elke persoon is immers anders; elke situatie verschilt dus. Dat levert unieke combinaties op die elk om een eigen aanpak vragen.

Wat echter belangrijker is, is dat het project zonder schuldgevoel gedelegeerd kan worden. Dat benauwheid en onzekerheid plaatsmaakt voor opluchting en vertrouwen. 

Juist daarin heb ik met OuderenVerhuiszorg volop ervaring opgedaan. Uw situatie en de taken waarvan u wilt dat ik ze overneem worden duidelijk tijdens onze kennismaking. Op basis daarvan volgt mijn plan van aanpak. Dus u bepaalt of ik alle of specifieke taken van u overneem. Mag ik mijn plan uitvoeren, dan blijft onderlinge afstemming van essentieel belang.Totdat echt alles naar wens is geregeld. En vooral dat de oudere wegwijs kan in de nieuwe woonomgeving. 

Voor menig oudere blijft het spannend tot het eind. Toch valt er al snel een last van de schouders.

leeg huis op website
Er kwam weer rust in ons huis

vanaf het moment 
dat jij
het project van mij overnam. 

(dhr de K,)

 

 
Eerlijk is eerlijk: ook ik doe het niet allemaal alleen. Om te voldoen aan de gestelde vraag betrek ik passende professionele hulptroepen bij het project.

Het blijft overigens zelden alleen bij die verhuizing en opruiming van de oude woning. Op basis van de opgebouwde vertrouwensband wordt mij geregeld gevraagd het contact professioneel aan te houden.   
cobis handen

Bel gerust voor meer informatie of vraag via de contactpagina een informatieblad aan:  

  • voor de ouderen die gaan verhuizen: Er komt een kamer voor u vrij
  • voor direct betrokken naasten en mantelzorgers: Er is een kamer beschikbaar voor uw moeder. 

Benieuwd naar mijn ervaringen in dit werk? Lees de blogs

LinkedInBlogspot

(c) OuderenVerhuiszorg 2018 - Deze website maakt géén gebruik van cookies