A- A A+
Persoon Persoon

OuderenVerhuiszorg doet meer voor u dan u denkt

Saskia Zonderland neemt de zorg voor het gehele traject van u over.

1. De Persoonlijke kennismaking is het vrijblijvend en oriënterend gesprek met de verhuizende ouder en eventuele betrokkenen. Hierin wordt duidelijk met wie ik inhoudelijke en financiële beslissingen afstem. Indien het project aan mij wordt overgedragen bevestig ik dat vervolgens schriftelijk met daarbij mijn Algemene Leveringsvoorwaarden.

2. De Inventarisatie vindt meestal al snel plaats want gewoonlijk is het kort dag voor de verhuisdatum. De inventarisatie vormt de basis van de noodzakelijke inkoop van goederen en inhuur van diensten. 

3. Inkoop, Inhuur en Coördinatie kunt u aan mij uitbesteden. Indien mogelijk betrek ik de ouder bij de verschillende keuzes. Verder houd ik de levering en uitvoering conform de afspraken met de leveranciers als schilders, stoffering, verhuizer en woningopruiming nauwlettend in de gaten. 

4. De Inrichting van de nieuwe woonomgeving moet veilig zijn en zo verzorgd dat de ouder snel wegwijs is en zich thuis kan voelen. Daar wordt dus voor gezorgd. 

5. Uitvoering van de administratieve verhuizing en alles wat verder nog te regelen valt aan contacten en contracten met externe instanties en administratieve werkzaamheden. 

6. Wegwijs in de nieuwe woonomgeving Gekscherend de cursus Zelfredzaamheid genoemd, maar het is wel bijna de belangrijkste fase van het project. De oudere moet immers zelfstandig verder kunnen.

7. Woning opruiming gaat in overleg en met respect. Het eindresultaat is dat de woonruimte netjes wordt opgeleverd en de sleutels worden overgedragen.

leeg huis op website

Benieuwd naar mijn ervaringen in dit werk? Lees de blogs

Spreekt dit onderwerp ook aan voor een lezing of workshop
Informeer gerust naar mogelijkheden, OuderenVerhuiszorg deel regelmatig haar ervaringen.

LinkedInBlogspotseniorkeuradviseur